Werkwijze

Renske werkt met passie en enthousiasme.

Hebben we een klik?

Wanneer je op zoek gaat naar een kindercoach is het erg belangrijk om te kijken of er een klik is tussen jouw kind en de coach. We kunnen kijken of deze klik een match kan worden tijdens ons kennismakingsgesprek. Hoe voelt dat eerste contact? Je kunt telefonisch of per mail een afspraak met mij maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een kennismakingsgesprek in

Het intakegesprek

Als jij besluit om jouw kind door mij te laten begeleiden en vooruit te helpen, kunnen we vervolgens een intakegesprek inplannen.

Tijdens het intakegesprek luister ik naar jouw verhaal en brengen we de zorgvraag in kaart. Dit doen we door middel van een kennismakingsspel. Door het spelen van het spel, krijgen jullie een beter beeld van mij als coach en hoe ik te werk ga. In het gesprek krijg je de ruimte om jouw wensen en verwachtingen uit te spreken. Jullie zoon of dochter is niet aanwezig tijdens deze kennismaking, dit draait om jullie. Ouders zijn voor mij een zeer belangrijk deel van de coaching.

Wanneer in deze fase mocht blijken dat jouw kind meer gebaat is bij een andere vorm van begeleiding, dan zal ik je daarover adviseren en eventueel doorverwijzen. Je kunt je op eigen initiatief bij mij aanmelden. Het kan ook via een verwijzing van bijvoorbeeld een leerkracht, arts of psycholoog.

Hoe lang duurt het coachingstraject?

Omdat elk kind uniek is, is iedere sessie anders. In mijn praktijk heeft jouw kind de ruimte om te praten, spelen, tekenen, verven, spelletjes te doen en te bewegen. Ik werk met verschillende methodes en werkvormen die aansluiten bij jouw kind. Een van mijn coachtools is het COACHEE! spel. Je komt tot de mooiste inzichten. Bij mij leert jouw kind inzicht te krijgen in zijn of haar eigen gedrag en gevoelens. Op een leuke, creative, ontspannende manier wordt jouw kind zich bewust van zijn of haar kwaliteiten. Wanneer jouw kind zichzelf beter leert kennen komt het met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik en wat kan ik?’ wordt steeds duidelijker voor jouw kind.

Zullen we afspreken?

Hopelijk heb je een indruk gekregen hoe het kindercoachingstraject in elkaar steekt. Mocht het je aanspreken dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Contact met Renske

Kort samengevat:

  • Bel 06 200 180 11 of laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  • Je mag ook een mail sturen naar info@kindercoachrenske.nl
  • Intakegesprek.
  • Start kindercoachingstraject.

Renske geeft kinderen zelfvertrouwen om succesvol te zijn.

Kindercoach Renske

Tel: 06 200 180 11

KVK: 74279408

Let op!

Momenteel heb ik een klantenstop en neem ik geen nieuwe klanten aan.
nl_NLDutch