Child coach Renske

Het liefst treden we de wereld elke dag met een
grote lach tegemoet. Maar soms loopt het anders.

Renske helpt kinderen om te ontdekken hoe zij kunnen omgaan met moeilijke dingen. Dat doet ze met twee luisterende oren, een flinke dosis humor en creatieve opdrachten die de talenten en krachten van het kind aanwakkeren. Zo ontwikkelt een kind positieve vaardigheden om moeilijke situaties het hoofd te bieden. Lachen is daarbij een rode draad voor Renske. Als je een glimlach op het gezicht van een kind weet te toveren, maak je zijn of haar grote zorgen al een stuk kleiner.

Plan een kennismaking!


meer zelfvertrouwen

VERTROUWEN

Aan de basis van elke echte connectie ligt vertrouwen. Ik werk aan het vertrouwen tussen mijzelf en een kind. En ik help het kind om meer zelfvertrouwen (terug) te krijgen en daardoor meer zichzelf te kunnen zijn.


talenten van een kind

EIGENHEID

Met spel en creatieve uitdagingen onderzoek ik samen met een kind wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Kwaliteiten kleuren een mens. Ze kunnen iemand laten opbloeien en helpen om meer inzicht te krijgen in gedrag, gedachten en emoties.


onbevangenheid

ONBEVANGENHEID

Een kind dat heeft ervaren dat het zelf problemen op kan lossen, staat meer onbevangen in het leven. Op deze manier kun je echt jezelf zijn, onderzoeken en groeien.

Meer over Renske


luisteren als kindercoach

LUISTEREN

Problemen komen vaak voort uit zorgen. Voor een kind voelen zorgen als zijn of haar volledige verantwoordelijkheid. Ik verdiep me in de uitdagingen die het kind ervaart. Door tijd, ruimte en vertrouwen te bieden om het verhaal te doen, komen de echte vragen naar boven.


ontdek jouw kracht

ONTDEKKEN

De krachten en talenten van het kind worden verkend en belicht. Welke stappen kunnen er gezet worden en wat zijn helpende gedachten om zorgen te lijf te gaan. Samen en zelfstandig.


groei

GROEIEN

Coaching geeft kinderen tijd en ruimte om de wereld te verkennen op hun eigen voorwaarden. In een veilige omgeving help ik ze verwachtingen, verplichtingen en zorgen die zij ervaren, los te laten. Zodat ze zelf kunnen onderzoeken, uitvinden en nadenken over wie ze zijn.

Mijn werkwijze

Renske gives children the self-confidence to be successful

Child coach Renske

Tel: 06 200 180 11

KVK: 74279408

Let op!

Momenteel heb ik een klantenstop en neem ik geen nieuwe klanten aan.
en_GBEnglish