kindercoach slochteren

Slochteren

¬†Mijn praktijkruimte bevindt zich in het dorp Slochteren ten noordoosten van de stad Groningen. In minder dan 20 autominuten rij je vanaf Groningen naar mijn kindercoachpraktijk. Bovendien kun je hier gratis parkeren. Mijn praktijk is gevestigd in ‘t Olderloug, een pand dat vroeger de functie had van woonzorgcentrum. Tegenwoordig is er in het pand een leuke mix aanwezig van wonen en werken.

Van kapperszaak naar kindercoachpraktijkruimte

Vroeger was mijn ruimte in ‘t Olderloug de drukbezochte kapperszaak van het voormalige woonzorgcentrum. Veel ouderen kwamen naar de kleurrijke ruimte voor een knipbeurt en een praatje. Dat ik juist op deze plek kinderen mag helpen, ervaar ik als heel speciaal. Mijn praktijkruimte is zo opgezet dat ieder kind en elke ouder zich prettig zal voelen. Het is groot genoeg voor spel- en beweegoefeningen, maar ook knus genoeg voor persoonlijk contact. De kleuren op de muren stralen nu rust en kalmte uit en door mijn persoonlijke touch hangt er een open en uitnodigende sfeer.

Geniet van de omgeving

Wanneer ik met jouw kind alleen de sessies aanga, zijn er meerdere dingen die jij als ouder gedurende de tijd van de sessie zou kunnen doen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan wandelen in het fraaie Slochterbos met zijn bijzondere bomen. Ook vinden veel ouders het erg gezellig om wat te gaan drinken in ‘t Schathoes bij de schitterende Fraeylemaborg. Of wil je liever tijdens de kindercoachsessie boodschappen doen? Tien autominuten verderop is een supermarkt voor de dagelijkse benodigdheden.