kindercoach slochteren

Locatie

 Mijn praktijkruimte is gelegen aan de Duinkerkenstraat 5, een gebied dat volop in ontwikkeling is! Aan de Duinkerkenstraat 5 vind je verschillende kantoorruimtes met een verscheidenheid aan startups en ZZP’ers die hier werken.

Naast mijn eigen bedrijf Kindercoach Renske zit er bijvoorbeeld een administratiekantoor (JFK Advies), een bedrijf dat jongeren binnen het autistisch spectrum helpt om een succes te maken van hun schoolcarrière te maken (Spectrum 5), maar ook ICT’ers en een vertaalbureau.

Bereikbaarheid

 Kom je vanuit de zuidelijke kant van de stad naar mijn praktijk? De Duinkerkenstraat bereik je snel via de in 2020 nieuw geopende Helperzoomtunnel. Kom je uit het noorden dan is het handiger om via de ring langs het stadion van FC Groningen te rijden.

Bij mijn praktijkruimte is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

In de omgeving

Het pand beschikt over een wachtruimte, maar ook in de omgeving van de praktijkruimte is genoeg te doen. Zo is een boodschapje snel gedaan bij de Jumbo in de Euroborg, of eigenlijk het Hitachi Capital Mobility stadion. Aan de Boumaboulevard kan je een kopje koffie drinken of een broodje eten bij broodjeszaak Dilemma.